KIT ELECTRA 1 Familie

VKM.P1FR.T7S4.ELB

Kit videointerfon Electra 1 familie cu monitor 7 inch

More details

1 469,65 lei

Pret vechi:

Add to wishlist

DESCRIERE PRODUS

Kit videointerfon electra 1 familie cu monitor 7 inch. Videointerfon produs in Romania de cei de la Electra. Un produs de calitate superioara pe care il puteti instala cu succes intr-o casa moderna sau intr-o vila. Este gandit pentru o singura familie. Postul de interior are un desing elegant, cu taste touch si ecran mare de 7 inch. 

 

 

 

Electra inseamna protectie si confort pentru familia ta

 

Adevarul simplu este ca o imagine valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte. Electra doreste ca dumneavoastra sa va puteti proteja familia astfel va ofera noua generatie de videointerfoane din gama Touch LINE care iti permite si sa vezi in afara caminului tau, in orice moment din zi sau noapte. Solutiile oferite de noua gama de videointerfoane Electra aduc un suflu nou si original acestora oferind atat un desig desavarsit cat si o utilizare facila. 

 

  • Tehnologia GLASS  - Sticla este un material nobil, lucios care ofera un stil minimalist produselor ELECTRA. Este un design care se potriveste perfect in tendintele actuale din domeniul electronicelor. Acest videointerfon are o suprafata GLASS securizata de 8mm si o carcasa de aluminiu. Este o combinatie excelenta pentru un design exclusivist si o structura anti-vandal. 

 Tastatura TOUCH iluminata - Aceste videointerfoane doresc sa elimine complet butoanele mecanice. Este o tastatura intuitiva care ajuta la folosirea videointefonului si elminia posibilitatea blocarii tastelor. Tastatura are taste tactile illuminate pentru usurinta in folosire in timpul noptii.   Este bazata pe electronica de varf si pe eliminarea completa a butoanelor mecanice, este foarte intuitiva, simplificand utilizarea interfonului.

 Camera video de calitate cu vizibilitate nocturna - Camera video te ajuta sa monitorizaezi cu usurinta zona intrarii in orice moment din zi sau noapte, ofera imagini de calitate cu un unghi de vizualizare de 142 grade.  Iluminare IR foarte puternica pentru vizualizare pe timpul noptii pe distanta de maxim 10 metri

 Comunicatia FULL DUPLEX hands-free inseamna un plus incontestabil in ceea ce priveste design-ul si confortul. Este comunicatie fara receptor care ofera confort maxim in utilizare si fiabilitate. Cu o simpla atingere se initiaza convorbirea, se deschide usa de acces sau se monitorizeaza intrarea. 

 Monitorizare video multiplă. Sistemul de videointerfon ELECTRA iti da voie sa interonectezi pana la 4 camere video aditionale pentru a monitoriza de pe interfon intreaga arie a locuintei tale. .

 

 Pachetul videointerfon electra contine: 

- Panou exterior, 1 familie, cu RFID, montaj ingropat - 1 buc.
- Terminal video 7" - 1 buc.
- Unitate centrala (Cu sursa de alimentare inclusa) - 1 buc.
- Tag-uri RFID - 5 buc.

Optional, se pot adauga in sistemul de videointerfonie:

- O comanda auxiliara: deschidere poarta auto sau usa garaj
- Pana la 4 camere video externe aditionale
- Conectare max. 3 panouri exterioare in paralel
- Conectare 1 terminal video sau pana la 3 terminale audio in paralel

IMPRESII CLIENTI

Write a review

KIT  ELECTRA 1 Familie
KIT ELECTRA 1 Familie

Kit videointerfon Electra 1 familie cu monitor 7 inch

Write a review

11 produse similare care ar putea prezenta interes: